Migdolai, ekologiški (200g)
Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Migdolai, kaip ir kiti riešutai, gerai malšina alkį. Riešutus geriausia valgyti nesaldintus ir nesūdytus, jei skrudintus, tai tik švelniai. Ir svarbiausia, nedideliais kiekiais, nes tai labai koncentruotas maistas. Galima valgyti niekaip papildomai neapdorojus, galima mirkyti (tada lengvai nusilupa luobelė) arba paskrudinti. Migdolus saugu skrudinti iki 70ºC. Aukštesnėje temperatūroje gali pradėti irti naudingosios medžiagos.
Laikyti sausoje, vėsioje, nuo saulės spindulių apsaugotoje vietoje, 10-15ºC temperatūroje. Sandariai uždarytą.
ES-ECO-021-EX, Ne ES žemės ūkis.